top of page

INDUSTRIËLE VLOEREN: EPOXY - PU - PU-CEMENT - ACRYLAAT 

Industriële vloeren

Resinit

Resinit is reeds vele jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van industriële kunstharsvloeren en kunststofvloeren, meer bepaald epoxy. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Voor verschillende sectoren hebben we verschillende vloeren nl. POLYURETHAAN, EPOXYVLOEREN, KUNSTSTOFVLOEREN. Een fabriek heeft bijvoorbeeld een sterke ondergrond nodig voor zware machines en een sportveld heeft eerder een anti-sliplaag nodig met belijning. Onze eigen studiedienst maakt een zorgvuldige analyse. Wij hebben verschillende polyurethaan systemen. Zuurbestendige bekledingen gebruiken we in fabrieken waar zware, agressieve chemicaliën verwerkt worden.

Resinit

Epoxyvloeren met graniet gebruiken we voor de vleesindustrie omdat deze bestand zijn tegen bloed en vetzuren. En deze vloeren worden niet aangetast door de in de slachterij gebruikte reinigingsmiddelen. Ook voor bakkerijvloeren en algemene voeding is dit van toepassing.

Verkoopsruimtes hebben eerder een speciale ontwikkeling. Hiervoor gebruiken we Marlite, een 3-componenten naadloze kunststofvloer, ingestrooid met decoratieve vlokken. Dit heeft een zeer hoogstaand decoratief effect.

Wij leveren en plaatsen inox goten en afvoerputten en wij plaatsen en bekleden prefab stootranden. Bij ons kunt u steeds terecht. Aarzel niet Resinit te contacteren voor meer informatie.

HEBT U VRAGEN OVER INDUSTRIELE VLOEREN EN VLOERAFWERKING? AARZEL NIET EN CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE!

Resinit

EPOXY-PU-CEMENT-ACRYLAAT

Resinit

Resinit in Mariakerke nabij Gent is reeds vele jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van industriële kunstharsvloeren in epoxy. Resinit kenmerkt zich door het werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten bij het leggen van al zijn vloeren.

Bovendien worden al onze werken uitgevoerd met eigen personeel. Rekening houdend met de specifieke eisen van uw bedrijf biedt Resinit voor elke toepassing de juiste oplossing. Wij zijn uw ervaren partner in kunstgebonden vloersystemen. Onze talrijke referenties kunstharsvloeren bewijzen dagdagelijks de kwaliteit en de deugdelijkheid van een Resinitvloer. Graag nemen wij u dan ook mee voor een referentiebezoek.

bottom of page